Home > Limbourgeois > Luxe alom bij evenement Opulence in La Butte aux Bois

Luxe alom bij evenement Opulence in La Butte aux Bois

Ondanks de roemloze ondergang van de Belgische voetbalploeg tegen Marokko was het niet overal in België treurnis de afgelopen zondag. Zeker niet bij Domaine La Butte aux Bois in Lanaken waar het lifetyle-evenement ‘Opulence’ werd gehouden. Enkele honderden gasten werden daar langs de mooiste producten geleid, van luxe wagens en exclusieve meubels tot fashion, unieke juwelen en horloges. Ook voor de meest bijzondere cruises kon je deze keer bij La Butte aux Bois te terecht.

Met partners als Granada, Schaap+Citroen, Jochen Leën, Christoffels, Bentley, C&O Travel, Marres, Charles Heidsieck was het volop genieten, en dat in combinatie met een volledig uitgeserveerd menu uit de keuken van de chefs Ralf Berendsen en Pieter Beurskens.

Wij hoorden diverse standhouders vertellen dat de commerciële belangstelling groot was. „Er wordt veel gesproken over een economische crisis, maar daar hebben wij hier vanmiddag niets van gemerkt.”

show auteur

Auteur: Jo Cortenraedt

Hoofdredacteur, uitgever en allround journalist

Jo Cortenraedt

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.