Home > Society > Presentatie TEFAF-editie Chapeau bij zomerse temperaturen

Presentatie TEFAF-editie Chapeau bij zomerse temperaturen

In het gloednieuwe restaurantgedeelte annex proeflokaal van Bouchon d’en Face in het Maastrichtse stadsdeel Wyck werd gisteravond het zomernummer van Chapeau ten doop gehouden. Een bijzondere gebeurtenis, al was het maar omdat het ruim 200 pagina’s tellende lifestyle magazine voor een belangrijk deel is gewijd aan TEFAF. Normaal gesproken vindt de presentatie van de TEFAF-editie plaats in februari, maar aangezien de wereldberoemde kunst- en antiekbeurs deze week na ruim twee jaar van afwezigheid eindelijk weer de deuren opent, had de redactie van Chapeau ook de verschijning van het TEFAF-nummer uitgesteld.

De sfeer was er niet minder om in de vorige week officieel geopende uitbreiding van Bouchon d’en Face, die zich van andere zaken onderscheidt door strikt vast te houden aan de authentieke Lyonese bistroformule. De ruim honderd aanwezigen, vanwege het warme weer luchtig gekleed, lieten zich de Zuid-Franse sfeer – en de bijbehorende hapjes en drankjes – goed smaken.

Veel gasten namen de gelegenheid te baat om alvast vluchtig door de nieuwe Chapeau te bladeren. Afgezien van TEFAF bevat nummer 152 ook uitgebreide reportages over het aankomende WMC in Kerkrade en aan de keur aan zomerse evenementen in Zuid-Limburg, waaronder de traditionele Vrijthofconcerten van André Rieu.

De eerste exemplaren van het nieuwe nummer van Chapeau werden symbolisch overhandigd aan Ludo Diels, behalve WMC-secretaris ook Chapeau-redacteur, Bouchon d’en Face-gastvrouw Maxime Vliegen en Robin Berben van Café Sjiek in Maastricht, wiens bedrijf – waar je niet kunt reserveren – al veertig jaar een vaste waarde is in Maastricht. In de TEFAF-editie een uitgebreid portret van deze markante ondernemer.

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.