Home > Society > Francine & Romain

Francine & Romain

Auteur: Demy Janssen

Op zondag 24 juni 2018 vindt de tweede editie van de Chapeau Château Fair plaats. Op het landgoed van Château St. Gerlach komen een twintigtal exclusieve bedrijven uit de regio bij elkaar om hun producten en diensten tentoon te stellen. Bezoekers van de fair zullen op deze dag als het ware door de Chapeau kunnen wandelen. Op de Place de Plaisir zullen artiesten uit de regio de hele dag voor Frans-getint vertier zorgen. Vandaag stellen wij Francine & Romain aan jullie voor.

Francine & Romain
Francine & Romain is een muzikaal duo uit Maastricht. De afgelopen jaren hebben zij zichzelf op de kaart gezet in de Limburgse hoofdstad en ver daarbuiten. Met veel plezier staat Francine achter de microfoon en begeleidt Romain haar afwisselend op maar liefst drie gitaren. Zij brengen sfeer en warmte in Mediterrane sferen en creëren telkens een gevoel alsof er een grotere band speelt.

Repertoire
Het repertoire van Francine & Romain bestaat uit meer dan tweehonderdvijftig nummers in zes talen: Frans, Italiaans, Spaans, Portugees, Engels en Nederlands. Elegantie, entertainment en muziek uit het hart zijn de leidraad van een verzameling pop- en jazznummers van de jaren ‘50 tot nu.

Chapeau Château Fair
Tijdens de Chapeau Château Fair zullen Francine & Romain, op verzoek van de organisatie, vooral Franse chansons ten gehore brengen. Van begin tot eind zullen zij bezoekers van de fair het gevoel geven dat ze zich op een zonnig terras aan de Riviera bevinden. Geniet van ‘La Vie en Rose’, proost op ‘Formidable’, droom weg bij ‘Chanson d’Amour’ en wieg je heupen bij ‘Via Con Me’. Geniet in Mediterrane sferen van hartstocht, overgave en elegantie.

www.francine-romain.nl

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.