Home > Society > Rebelle Beste Evenementenlocatie 2018

Rebelle Beste Evenementenlocatie 2018

Auteur: Maarten van Laarhoven

Feestlocatie Rebelle aan de Kesselskade in Maastricht is de ‘Beste Evenementenlocatie van het Jaar 2018’. Dat is vanmiddag bekendgemaakt tijdens een bijeenkomst op Landgoed ISVW in Leusden. Het ‘Meetings Business Event’ werd bijgewoond door een groot aantal belangrijke spelers uit de Nederlandse evenementenbusiness. Goochelaar Hans Kazàn – ‘de man die alles kan’ – reikte de prijs uit.

De titel de ‘Beste Evenementenlocatie van het Jaar’, inclusief bijbehorende award, wordt elk jaar toegekend door het invloedrijke vakblad MEETINGS. Gezien de grote aandacht voor de prijs weet Rebelle de komende tijd de ogen van heel zakelijk Nederland op zich gericht, verwacht Danny Keppels, directeur-eigenaar van de Event Management Group (EMG), waarvan Rebelle onderdeel uitmaakt.

Dat Rebelle, dat voor de toekenning de strijd moest aangaan met een aantal met grote namen in de evenementenwereld, met de eer is gaan strijken, is een geweldige opsteker, aldus Keppels, die aangeeft ‘superblij’ te zijn. ,,We bestaan in deze vorm pas tweeënhalf jaar. Om dan al zo te worden gewaardeerd door je gasten en andere relaties is geweldig, niet alleen voor mij, maar voor het hele team, zegt Keppels, die het juryrapport nog moet ontvangen. ,,Het is het beste bewijs dat tweeënhalf jaar hard werken niet voor niets geweest is.”

‘Goud’ was er overigens ook voor Auberge de Smockelaer in Slenaken-Heijenrath, die uit de bus als ‘Beste trainingslocatie van 2018’. Volgens Keppels zijn de toekenningen een signaal dat Limburg nog altijd op de goede weg is. ,,Vorig jaar werd Château St. Gerlach uitgeroepen tot Beste Vergaderlocatie en nu wij. Mooier kan bijna niet.”

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu