Home > Society > Grensoverschrijdend netwerkdiner Chapeau en Voka smaakt naar meer

Grensoverschrijdend netwerkdiner Chapeau en Voka smaakt naar meer

Grensoverschrijdend netwerken is sinds een aantal jaren een veelbesproken onderwerp. Er valt immers veel te leren en te ontdekken net over de grens. Om de onderlinge band tussen ondernemers aan beide zijden van de grens alvast wat nader aan te halen, organiseerden Voka Limburg en Chapeau Magazine dinsdagavond 7 juni een grensoverschrijdend netwerkdiner.

Tien Chapeau-relaties uit Nederlands Limburgs en tien relaties van de Belgisch Limburgse werkgeversorganisaties Voka verzamelden zich voor de eerste editie van het grensoverschrijdend netwerkdiner in de Rebelle aan de Kesselskade in Maastricht.

Er was bewust gekozen voor een kleinschalige opzet, met als doel elkaar zowel persoonlijk als zakelijk beter te leren kennen.

De avond werd afgetrapt met een voorstelronde, waarbij ook de vraag aan de orde kwam wie van de genodigden al actief ‘over de grens’ onderneemt of overweegt om dat te gaan doen. Ook Voka Limburg en Chapeau gaven ook een beknopte uiteenzetting van hun activiteiten in beide provincies.

Tijdens het diner werd geregeld van plek gewisseld, zodat iedereen met elkaar kon kennismaken. Danny Keppels van de Event Management Group, de gastheer van de avond, zette uiteen wat zijn ervaringen waren met ondernemen aan beide kanten van de grens. De conclusie van de avond was dat er nog genoeg van elkaar te leren valt. Het eerste grensoverschrijdende netwerkdiner zal na de zomer een vervolg krijgen.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.