Home > Limbourgeois > Premier De Croo op Zomerkasteelfeest VOKA

Premier De Croo op Zomerkasteelfeest VOKA

Voor het jaarlijkse Zomerkasteelfeest had ondernemersvereniging VOKA een zeer passende locatie uitgekozen, namelijk Kasteel Hex in Heers. De weersomstandigheden waren bovendien aangenaam zomers, er kwam een recordaantal van 1250 gasten en als kers op de taart kwam premier Alexander de Croo de feestelijk geklede aanwezigen toespreken, met als boodschap dat het eigenlijk heel goed gaat met Belgisch Limburg.

Gast- en kasteelheer Ghislain d’Ursel had niet alleen zijn geliefde tuinen tot in de puntjes verzorgd, ook het kasteel zelf stond er gelikt bij om te zorgen voor een heel bijzonder kader.

Veel bekende gezichten uit het bedrijfsleven en de regionale overheid waren van de partij, van gouverneur Jos Lantmeeters en gedeputeerde Tom Vandeput tot Noël Slangen, algemeen directeur van de ontwikkelingsmaatschappij POM, en Stijn Bijnens, CEO van IT-gigant Cegeka.

De ontvangst was aan de voorkant van het kasteel, met ook een officieel gedeelte, onder meer een kort vraaggesprek door presentatrice Cynthia Reekmans met Alexander de Croo. „Ik vertoef al een paar dagen in het mooie Limburg en hoor hier, ondanks alle sombere berichten over de wereldeconomie, positieve geluiden. Dat zelfvertrouwen zie ik vanavond hier ook op dit prachtige feest.”

Dat werd aan de achterzijde van het kasteel voortgezet met enerzijds een zittend diner maar voor velen een walking dinner. Zeker van dat laatste werd dankbaar gebruik gemaakt, omdat dit om te netwerken meer mogelijkheden biedt.

hide auteur

Auteur: Jo Cortenraedt

Hoofdredacteur, uitgever en allround journalist

Jo Cortenraedt

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.