Home > Society > Chapeau Château Fair: Relais & Châteaux

Chapeau Château Fair: Relais & Châteaux

Op zondag 23 juni wordt in de stijlvolle voortuin van Château St. Gerlach voor de derde keer de Chapeau Château Fair gehouden. Tijdens het event krijgen relaties van Chapeau Magazine en Château St. Gerlach de gelegenheid om op het fraai gelegen kasteeldomein klanten te ontvangen, nieuwe klanten te ontmoeten en hun diensten of producten te presenteren. Ook is Relais & Châteaux op het event vertegenwoordigd.

Relais & Châteaux, opgericht in 1954, is een vereniging met zo’n 560 historische hotels en restaurants die worden geëxploiteerd door onafhankelijke hoteliers, chef-koks en eigenaren. Allemaal delen zij een grote passie voor hun eigen bedrijf en een verlangen naar authenticiteit in de relatie met hun kanten.

Relais & Châteaux heeft leden over de hele wereld, van de Napa Valley wijngaarden en de Franse Provence tot de stranden van de Indische Oceaan. Ook Château St. Gerlach is – behalve onderdeel van de Oostwegel Collection – lid van Relais & Châteaux.

Tijdens de Chapeau Château Fair zal Relais & Châteaux prachtige ‘maisons’ binnen de Benelux, Oost-Europa en Scandinavië voorstellen.

+31 (0)20 225 3747
https://www.relaischateaux.com

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu