Home > Chapeau Community > Voka Meets Chapeau bij Radekheim in Oud-Rekem

Voka Meets Chapeau bij Radekheim in Oud-Rekem

Luxueus vergaderen in een adembenemende, huiselijke sfeer. En dat ook nog eens in het mooiste dorp van Vlaanderen, wat de mogelijkheid biedt een zakelijke bijeenkomst te combineren met een sfeervol dagje uit voor het hele team. Dat is ongeveer de gedachte achter Radekheim in Oud-Rekem, dat zichzelf presenteert als een boutique vergaderlocatie. De meetingrooms zijn voorzien van alle denkbare luxe, zowel qua inrichting als op het gebied van technologische mogelijkheden.

Dinsdagavond vond op deze locatie de derde editie plaats van het Voka Meets Chapeau-diner. Tijdens dit Voka Meets Chapeau nodigt Voka tien Belgisch-Limburgse ondernemers uit en Chapeau tien Nederlands-Limburgse. De avond is mede bedoeld om ondernemers een extra kans te bieden om ook over de provinciegrenzen heen nieuwe connecties te leggen en kennis uit te wisselen.

Deze derde editie was Koen Janssen, mede-eigenaar van Itzu Group (recruiting en werving en selectie) medegastheer en tevens spreker. Janssen heeft de dagelijkse leiding over het bedrijf, dat meer dan 1300 medewerkers telt. Daarnaast is hij een fervent triathlonatleet. Ten overstaan van de gasten onthulde hij hoe hij zijn pittige sportschema’s combineert met zijn bedrijf en zijn gezin. Sinds eind vorig jaar runt Janssen ook de inspirerende meetingrooms van Radekheim in Oud-Rekem, samen met zijn vrouw Goedele.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.