Home > Chapeau Community > Berden en Chapeau vieren lange vriendschap met bladlancering

Berden en Chapeau vieren lange vriendschap met bladlancering

Bij Berden Design & Slapen in Sittard is maandag 24 april het lente-nummer van Chapeau Magazine gelanceerd. De genodigden grepen de gelegenheid aan om te netwerken en te toosten op alle kansen die het voorjaar in zich draagt.

Dromen die zijn uitgekomen of verwachtingsvol in de lucht hangen… Het zijn ‘lente-thema’s’, die worden besproken in de gastvrije, luxe ambiance van het designcentrum van Berden in Sittard. Ze vormen de rode draad door editie 157 van Chapeau Magazine. Ook Xavier Cortenraedt refereert aan dit gevoel in zijn welkomstwoord voor de genodigden. Het is tenslotte de dag waarop de Michelin-sterren over Limburg zijn neerdaalt en chefs en hun equipe even doen zweven. Het eerste exemplaar van Chapeau krijgt gastheer en Directeur Innovatie Jan Berden overhandigd. Hij staat kort stil bij het 120-jarig bestaan van het Limburgse familiebedrijf Berden Mode en Wonen. In dit feestjaar is op deze dag bovendien het hoogste punt bereikt van de nieuwbouw van ‘bakermat’ Blerick waar food en non-food volgend jaar gecombineerd gaan worden in samenwerking met supermarkt Jumbo. De directeur beschrijft ook de trends die hij een paar dagen ervoor heeft gezien bij zijn inspirerende bezoek aan de meubelbeurs in Milaan. Over prachtige stands van designer-merken die ook in de collectie van Berden zijn opgenomen en waar de genodigden in mogen ‘proefzitten’. Tot slot dankt hij Chapeau Magazine voor de jarenlange prettige samenwerking. Maike Vaessen, mede-eigenaar van Brasserie Bie de groeve in Meerssen is deze lente goed begonnen. Sinds kort hangt er het bordje met ‘Terras van Limburgse 2023’ aan de gevel, een initiatief van Chapeau Magazine en L1 radio en tv. Ze vertelt hoe enerverend de dag van de uitreiking van de publiekspijs voor haar en haar team zijn geweest en dat ze de award ziet als een fijne ‘opsteker’.

Mooie woorden om het officiële gedeelte van de bladlancering mee af te sluiten. De  aanwezigen praten er over door bij lekkere drankjes en  smakelijke en creatief opgediende tapas van de Sittardse caiteraar Soupa Doupa. Het netwerkgedeelte en het doorbladeren van de nieuwe Chapeau is begonnen.

show auteur

Auteur: Kris Németh

Enthousiast promotor euregionale kunst en cultuur

Kris Németh

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.