Home > Society > Bijzondere Chapeau-ontvangst in Cube design museum

Bijzondere Chapeau-ontvangst in Cube design museum

Auteur: Jo Cortenraedt

Een gezamenlijk initiatief van het Cube design museum in Kerkrade en Chapeau Magazine leidde tot een bijzonder evenement voor een 70-tal genodigden die in een op dat moment gesloten museum genoten van een bijzondere ontvangst.

Dat begon al met het aperitief in ‘de spelonken’ van het Discovery earth center, namelijk op de vloer van dit spectaculaire onderdeel waar normaal gezien een spectaculaire projectie van het heelal en de aarde op te zien valt. Van bovenaf normaal gezien, maar deze keer werd dit gezelschap bij wijze van uitzondering op ‘de bodem’ uitgenodigd’. Door een andere projectie stonden de gasten niet op een aantal planeten, maar op een virtuele houten vloer, omringd met rode theatergordijnen, die ook al niet ‘echt’ waren.

Directeur Hans Gubbels ontvang daar de gasten, onder wie voormalig minister Maria van der Hoeven, gedeputeerde Ger Koopmans en de burgemeesters Jos Som (Kerkrade) en Dieudonné Akkermans (Eijsden-Margraten).  Voor een aantal zakelijke gasten, onder wie onder ondernemers en vertegenwoordigers van instellingen, was dit een eerste kennismaking met het Cube design museum.

Van de kelder naar de bovenste verdieping van het Cube design museum was een hele reis. Het gezelschap genoot daar van een aangenaam diner met mooie wijnen van domein Fromberg in Ubachsberg.

Vervolgens werd een bezoek gebracht aan de expositie ‘Luxe…?’  waar het team van Chapeau inhoudelijk aan heeft meegedacht.

De koffie werd tenslotte geserveerd op de eerste verdieping van het museum, te midden van hedendaags design.

De gasten spraken van een bijzonder geslaagde en verrassende avond.

Chapeau Magazine organiseert regelmatig in wisselende samenstelling thema-avonden voor zakelijke relaties onder de titel ‘Chapeau Community’.

 

 

FOTOGRAFIE:  FRITS WIDDERSHOVEN

_________________________

Abonneer je op Chapeau Magazine
Sluit nu een jaarabonnement af voor slechts €29,50 en ontvang vele extra’s -> meer info <

 

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.