Home > Chapeau Community > Traditionele TEFAF Ontvangst

Traditionele TEFAF Ontvangst

Ondanks enkele afmeldingen vanwege de huidige corona situatie, waren toch een kleine 100 leden van de Chapeau community aanwezig op de jaarlijkse TEFAF ontvangst van Chapeau. Uiteraard was het virus ook onder deze ondernemers het gespreksonderwerp van de dag. Sommigen merken het nu al meteen in de eerste fase, te denken valt aan de hotellerie en evenementen sector. Anderen verwachten er in de komende tijd op een of andere manier last van te gaan ondervinden. Gelukkig kon men hierover ook in de Chapeau/Maastricht Region stand hierover van gedachte wisselen en tips met elkaar delen, hoe op bepaalde situaties best te reageren. Wetende dat men er niet alleen voorstaat, gaf enige geruststelling, waardoor er toch nog volop genoten kon worden van de lekkere wijnen en de prachtige kunst.

Chapeau gaf ook een tipje van de sluier over de verdere ontwikkelingen in het kader van Chapeau2020. We houden ook u op de hoogte!

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.