Home > Limbourgeois > Rik Felderhof toost op Maastricht

Rik Felderhof toost op Maastricht

Vanwege het zomerse karakter was er vooral belangstelling voor rosé, wit, bier, water en gin tonic op de haringparty van Top Shops, ABN AMRO MeesPierson, Baat accountants & adviseurs en AchtenvanGent Notarissen in Maastricht.

Maar de speciale gast van de middag, tv-programmamaker en schrijver Rik Felderhof, hield het bij licht gekoelde rode wijn.

Hij liet merken dat je met een interessant verhaal niet hard hoeft te schreeuwen door een microfoon om iedereen aan het luisteren te krijgen. Dat deed hij met een ode aan Maastricht. ‘Misschien te ver af van Hilversum, maar juist daarom zo bijzonder’.

Hij ging in zijn herinneringen zelfs terug naar de roemruchte tijden van café ‘t Knijpke, waar veel, zo niet alles begon in Maastricht in de zogezegd hippe tijd. Toen kwam Felderhof er al.

Een pakweg 200 gasten konden er in een fraaie stadstuin midden in de stad volop genieten. Er was ook haring, maar daar kwamen de meesten niet voor. Netwerken en naar hoedjes kijken.

 

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.