Home > Chapeau Community > Chapeau’s ‘exotisch Limburg’ nazomereditie feestelijk gelanceerd

Chapeau’s ‘exotisch Limburg’ nazomereditie feestelijk gelanceerd

Aan het einde van een ongewone zomer kwam de Chapeau Community op maandag 24 augustus samen voor de lancering van de nazomereditie van Chapeau Magazine. Juist na een periode waarin velen elkaar niet zagen en de meeste (netwerk)evenementen niet doorgingen, was er volop behoeften om elkaar weer face to face te ontmoeten.

Dat gebeurde maandag op het terras van Golf & Country Club Hoenshuis in Voerendaal, met uitzicht op de 17e en 18e hole van de in totaal 18-holes-tellende golfbaan. De circa 50 aanwezigen mochten volgens de richtlijnen van het RIVM gedurende de bijeenkomst niet staan, maar moesten plaatsnemen aan tafels voor maximaal vier personen. Dat maakte het iets moeilijker om iedereen te spreken, maar bood wel ruimte voor meer diepgaande gesprekken.

Gedeputeerde Joost van den Akker was aanwezig om meer te vertellen over de campagne ‘In Limburg’, die begin van deze zomer onder hoge tijdsdruk voor de Provincie Limburg en regionale VVV’s werd vormgegeven. Met succes overigens; heel Limburg is deze zomer druk bezocht door (binnenlandse) toeristen.

En dat is dan ook tevens het grote thema van de nazomereditie van Chapeau: het (her)ontdekken van de prachtige, wellicht minder bekende, plekjes van Limburg. Het is hier prachtig!

hide auteur

Auteur: Demy Janssen

Creatieveling en levensgenieter

Demy Janssen

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.