Home > Society > Chapeau Château Fair: Suit Academy

Chapeau Château Fair: Suit Academy

Op zondag 23 juni wordt in de stijlvolle voortuin van Château St. Gerlach voor de derde keer de Chapeau Château Fair gehouden. Tijdens het event krijgen relaties van Chapeau Magazine en Château St. Gerlach de gelegenheid om op het fraai gelegen kasteeldomein klanten te ontvangen, nieuwe klanten te ontmoeten en hun diensten of producten te presenteren. Ook Suit Acedemy is op het event vertegenwoordigd.

Suit Academy Maastricht is gespecialiseerd in heren- en dameskleding op maat. Behalve voor kostuums kun je bij ons terecht voor pantalons, colberts, hemden en mantels. Alles op maat gemaakt. Wij werken hoofdzakelijk samen met Italiaanse, Engelse en Franse stoffenleveranciers.  Suit Academy Maastricht staat voor kwaliteit, stijl en duurzaamheid. Aangezien we vinden dat elke klant onze volle aandacht verdient, werken wij op afspraak.

Suit Academy Maastricht
Brusselsestraat 1a
6211PA Maastricht
06 28858045
info@suitacademy.nl
http://www.suitacademy.nl

_________________________________________________
Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.