Home > Chapeau Community > Zomereditie ‘live’ gelanceerd bij Martin´s Rentmeesterij in Bilzen

Zomereditie ‘live’ gelanceerd bij Martin´s Rentmeesterij in Bilzen

Het was voor iedereen weer even wennen, een eerste Chapeau-evenement na de lockdown. Normaal gezien was deze week het grote Chapeaurelatiefeest gehouden op Château St. Gerlach, maar met vierhonderd mensen bij elkaar, dat was onder de geldende regels geen optie.

Daarom als alternatief de lancering van de zomereditie van Chapeau in kleine kring, namelijk maximum vijftig aanwezigen in het fraaie hotel Martin’s Rentmeesterij in Bilzen, pal naast het bekende domein Alden Biesen.

Volgens de voorschriften van de Belgische regering mochten we onze relaties wel staande ontvangen, maar moest daarna iedereen aan tafel voor het vervolg van het programma. Dit naar de richtlijnen van de Nationale Veiligheidsraad. De genodigden vonden het in ieder geval fijn elkaar weer eens in het echt te ontmoeten als alternatief voor alle video-contacten van de afgelopen maanden.

Het team van directeur Bregt Pillen zorgde voor een smakelijke ontvangst en Gunnar Deckers van de Dienst Toerisme van Bilzen prees zijn gemeente aan om er een mooie zomervakantie door te brengen.

En dat is ook tevens hét grote thema van deze zomereditie: ontdek je eigen streek, en dan met name beide Limburgen. In de nieuwe Chapeau staan er heel veel tips om daar van te kunnen genieten.

hide auteur

Auteur: Jo Cortenraedt

Hoofdredacteur, uitgever en allround journalist

Jo Cortenraedt

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.