Home > Society > Chapeau Château Fair: Visit Limburg

Chapeau Château Fair: Visit Limburg

Op zondag 23 juni wordt in de stijlvolle voortuin van Château St. Gerlach voor de derde keer de Chapeau Château Fair gehouden. Tijdens het event krijgen relaties van Chapeau Magazine en Château St. Gerlach de gelegenheid om op het fraai gelegen kasteeldomein klanten te ontvangen, nieuwe klanten te ontmoeten en hun diensten of producten te presenteren. Ook Visit Limburg is op het event vertegenwoordigd.

Indrukwekkende landschappen, eeuwenoud erfgoed en unieke fietsbelevingen… Belgisch-Limburg heeft zoveel gezichten. Er valt altijd iets te beleven. Maak deze zomer een onvergetelijke daguitstap of plan een inspirerend weekend aan de hand van de Limburg Vakantiegids. Alle bezoekers van de Chapeau Château Fair ontvangen een gratis exemplaar.

Kijk voor meer informatie op visitlimburg.be

__________________________________________
Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu