Home > Society > Chapeau Community op Château Neercanne

Chapeau Community op Château Neercanne

Auteur: Jo Cortenraedt

Een primeur voor veel gasten van de Chapeau Community, namelijk een ontvangst in het vernieuwde restaurant van Château Neercanne. De zakelijke relaties van Chapeau konden niet alleen genieten van een uitstekende maaltijd, maar ook van de nieuwe gordijnen, wandbekleding en verf in het statige restaurant, en dat viel zeker in de smaak.

Gastheer Peter Harkema en de keukenbrigrade van chef Gilbert von Berg zorgden voor een uitstekende avond met een ontvangst in de wijnkelder, een verfijnd diner met mooie wijnen in het restaurant, kaas in de wijnkelder en een apart gedekte tafel voor het dessert in de grotten. „Op die manier kunnen de gasten de vele mogelijkheden van Neercanne beleven”, zo zei Harkema.

De Chapeau Community komt in wisselende samenstelling regelmatig bijeen om niet alleen op de hoogte blijven van de initiatieven van Chapeau op allerlei gebieden, maar ook om onderling nader kennis te maken. De beroepen en vakgebieden binnen de community zijn zeer gevarieerd, en dat maakt het uitwisselen van ervaringen extra interessant.

Fotografie: Frits Widdershoven

________________________

Abonneer je op Chapeau Magazine
Sluit nu een jaarabonnement af voor slechts €29,50 en ontvang vele extra’s -> meer info <

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.