Home > Chapeau Community > Oud-gouverneurs presenteren hun toeristische tips voor Limburg

Oud-gouverneurs presenteren hun toeristische tips voor Limburg

In de Barrier in Houthalen hebben de twee voormalige gouverneurs Theo Bovens en Herman Reynders hun toeristische tips in boekvorm gepresenteerd voor beide Limburgen.

Onder de titel ’50 tips voor Limburg nl/be’  beschrijven de beide ex-bestuurders elk hun 25 favoriete locaties in de eigen provincie, die zij gedurende de vele  ambtsjaren bezocht hebben. Dat gaat van cultuurlocaties tot natuurgebieden.

Bij elke locatie staan er ook twee horecatips (gastronomisch en populair), die zijn verzameld door Jo Cortenraedt en Armand Vliegen van Chapeau Magazine, tevens uitgever van het boek.

Bovens schreef zijn tips nog in de tijd dat hij volledig in functie was als gouverneur. De bedoeling was dat het boek voor kerstmis al zou verschijnen, maar vanwege de lange lockdown is bewust gewacht totdat het weer verantwoord is de grens over te steken en elkaar op te zoeken.

De feestelijke presentatie vond in klein gezelschap plaats, tijdens een lunch van de Chapeau Community bij de Barrier in Houthalen, om zo te kunnen voldoen aan de geldende coronaregels.

Het boek is onder meer te koop in een aantal boekwinkels en te bestellen via www.chapeaumagazine.com/grensboek-5otips

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.