Home > Chapeau Community > Mooie herfstpresentatie Chapeau in Houthalen

Mooie herfstpresentatie Chapeau in Houthalen

De nieuwe editie van Chapeau Magazine, die vanaf eind deze week in de winkel ligt, is feestelijk gepresenteerd bij de Barrier, een zeer bekende stijlvolle horecagelegenheid in Houthalen.

Met zicht op de fraaie tuin in herfstkleuren vertelde eigenaar Philip Bodson over de verschillende formules van de Barrier, enerzijds als feestlocatie en anderzijds als à la carte restaurant bij Imprévu.

Persoonlijk werd ook het nieuwe magazine uitgereikt aan Elvira Cellini van restaurant Da Lidia vanwege het 50-jarig jubileum. En aan ondernemer Michel Maes die min of meer bij toeval met drie verschillende items in deze editie tevoorschijn komt.

Het ruime gezelschap aan ondernemers en andere relaties van Chapeau, onder wie de Hoeseltse burgemeester Werner Raskin, werd getrakteerd op een compleet menu uit de keuken van Imprévu. Een walking dinner tussen het netwerken door.

hide auteur

Auteur: Jo Cortenraedt

Hoofdredacteur, uitgever en allround journalist

Jo Cortenraedt

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.