Home > Chapeau Community > Lancering nieuwe Chapeau: feestelijk maar bescheiden

Lancering nieuwe Chapeau: feestelijk maar bescheiden

Een nieuwe Chapeau-editie wordt doorgaans feestelijk ‘gelanceerd’ op een mooie plek in aanwezigheid van tal van zakelijke relaties. In de coronaperiode is dat uiteraard niet altijd gelukt en moest de digitale route uitkomst bieden. Maar maandag was het dan toch mogelijk om in de tuinen van Kasteel Pietersheim in Lanaken een beperkt aantal gasten te ontvangen, die als eerste de nieuwe Chapeau mochten ontvangen.

In lijn met de Belgische coronavoorschriften mochten we zittend aan tafels van vier personen een mini-event organiseren. Het was nog een beetje fris, maar de onderlinge gesprekken waren hartverwarmend. We merkten hoe zeer de mensen verlangen naar persoonlijk contact en moe geworden van alle Zoom-meetings.

Gastheer Danny Keppels van Kasteel Pietersheim ontving de gasten met kleine gerechtjes en wijn.  De mooie feestlocatie, waar 24 jaar geleden tijdens de lifestyle-beurs Excellence de eerste Chapeau werd gepresenteerd, is er weer klaar voor om gasten te gaan ontvangen. Met de binnenkort te verwachten nieuwe versoepelingen zal dat weldra gaan lukken.

En moleculair celbioloog Rogier Veltrop van het MUMC+ kreeg een eerste exemplaar overhandigd vanwege zijn boeiende verhaal in deze Chapeau over zijn baanbrekend werk in het onderzoek naar het aanmaken van kloppende hartcellen. Een thema dat iedereen aan tafel aansprak.

De nieuwe Chapeau-editie straalt een en al lente uit met een fraaie bloemenpracht op de cover.

De bijeenkomst werd mede mogelijk gemaakt door:

Kasteel Pietersheim ( EMG Group), Quadakkers catering & The Furniture company

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.