Home > Branded content > Soons Zonwering draagt predicaat ‘hofleverancier’ met trots uit

Soons Zonwering draagt predicaat ‘hofleverancier’ met trots uit

Met gepaste trots voert Soons Zonwering in Maastricht al sinds 1996 het predicaat ‘Hofleverancier’. Het bedrijf waarvan de historie teruggaat tot in het jaar 1896, hecht grote waarde aan deze toekenning.

Voor het verkrijgen van de titel ‘Hofleverancier’ kun je als zelfstandige kleine of middelgrote onderneming in aanmerking komen als je minstens honderd jaar bestaat en van onbesproken gedrag bent.

Voor directeur-eigenaar Jo Bremen en zijn vrouw Gera Bremen-Soons betekent dit predicaat meer dan de ooit verkregen vermelding ‘ISO 9001’. „Daar moest je heel veel voor doen, en eigenlijk hebben we daarvan weinig meerwaarde gemerkt in de markt. Met ‘Hofleverancier’ is dat wel het geval, dat onderstreept je vakmanschap en betrouwbaarheid, zo hebben wij ervaren.”

Soons Zonwering is marktleider in Nederland op het gebied van zonwering en terrasoverkappingen, met name in de horeca en detailhandel. Ook in andere landen zijn de overkappingen en zonweringsystemen van Soons op vele plaatsen zichtbaar zoals in Duitsland, België, Frankrijk, Italië en Spanje. Alle schermen worden in het eigen atelier in Maastricht met de hand gemaakt en door eigen specialisten gemonteerd.

Zelfs in coronatijd is het bedrijf gestaag doorgegroeid. Of het nu gaat om bekende horecazaken in Amsterdam zoals brasserie Keyzer en Café Hoppe, of in de binnenstad van Düsseldorf, de zonweringen van Soons zijn een begrip. „Dat komt doordat we eigen systemen hebben ontwikkeld die ideaal zijn voor horecazaken. Met bijvoorbeeld schermen tot zeven meter vrije uitval, dat is ideaal voor grote terrassen.”

De monteurs en installateurs van Soons plaatsen zonwering en rolluiken van Sardinië tot Mallorca. „Recent waren we nog aan het werk in Madrid en in Cannes”, vertelt Jo Bremen met trots. „Vakmanschap en kwaliteit, gekoppeld aan een goede service, dat zijn eigenschappen die onze naam steeds verder uitdragen. De koninklijke uitstraling helpt daar zeker bij.”

Withuisveld 34, Maastricht (NL) – soons-zonwering.nl

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu