Home > Branded content > Volta Limburg maakt duurzaamheid eenvoudig

Volta Limburg maakt duurzaamheid eenvoudig

Het begin van het jaar is altijd een goed moment om je af te vragen hoe je je huis energiezuiniger kunt maken. Steeds meer mensen grijpen dat moment ook aan om hun energierekening tegen het licht te houden, weten ze bij Volta Limburg. Om klanten goed op weg te helpen, werkt het bedrijf met een aantal gespecialiseerde ‘verduurzamingsadviseurs’. Binnen het project PlusJeHuis gaan zij ook in 2020, samen met woningeigenaren, aan de slag om de energierekening omlaag te brengen.

Het project van Volta Limburg, dat in 2018 van start ging en een groot succes bleek, is opgezet om woningen energiezuiniger en comfortabeler te maken. Adviseurs brengen in kaart welke effecten verduurzamingsmaatregelen zoals spouwmuurisolatie, zonnepanelen, hybride warmtepompen en een slimme thermostaat hebben op de energierekening. ,,In de meeste gevallen levert een dergelijke exercitie de klant geld op”, zegt Volta Limburg-adviseur Joeri Hermens.

,,We inventariseren wat de wensen zijn van de klant en kijken wat er mogelijk is in de woning,” zegt Hermens. ,,Vaak lijken het ingrijpende aanpassingen, maar valt het in de praktijk erg mee. Het isoleren van een spouwmuur is een kwestie van kleine gaatjes boren in de gevel die erna dichtgemaakt worden. Je ziet er bijna niets van.” De adviseurs van Volta Limburg geven een advies op basis van de specifieke wensen en omstandigheden van de klant en berekenen de terugverdientijd van de investering. ,,We begeleiden een klant van begin tot eind: van advies tot uitvoering. We nemen ze aan de hand mee, elke woning is weer anders en dus maatwerk” zegt Hermens.

Wilt u weten welke energiebesparende maatregelen passen bij uw woning? Doe de energiescan op www.voltalimburg.nl/PlusJeHuis om te kijken hoeveel u kunt besparen.

 

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu