Home > Branded content > Een tempel van schoonheid

Een tempel van schoonheid

Wat is nog beter dan een luxe schoonheidssalon? Een luxe schoonheidssalon die hand in hand gaat met een huidverjongingsexpert. Het Huis van Hermens in Meerssen was al top of the bill en gaat met de aanwerving van BIG-geregistreerd cosmetisch specialist Priscilla Sobas nog een stap verder. Dames en heren kunnen er naast schoonheidsbehandelingen nu ook terecht voor botox en fillers.

Het Huis van Hermens: een tempel van de schoonheid waar al het beste van de beauty-industrie samenkomt. Het was al indrukwekkend hoe er een luxe parfumerie, een kapsalon en een schoonheidsinstituut naadloos in elkaar overvloeiden, en dat is het nu nog meer. „We gaan voor niets minder dan een all-in luxury salon. We luisteren daarbij steeds naar de noden van onze klanten, en al snel is gebleken dat ze een vertrouwde partner zochten voor injectables. Dat was dus een logische volgende stap”, aldus eigenaar Robin Hermens. Voor de aanwerving van een cosmetisch specialist koos het instituut voor iemand die, net als Robin, veel inspiratie en kennis opdoet in het buitenland. „Alleen zo kun je het beste van het beste garanderen. Dat hebben we voor de injectables gevonden bij Priscilla Sobas, die gespecialiseerd is in botox en fillers.”

Unieke samenwerking

Een schoonheidssalon die ook huidverjonging aanbiedt kom je niet vaak tegen. „Dat ontbrak echt in de regio”, zegt de trotse eigenaar. „We merken dat klanten graag naar één adres gaan voor alles wat hun schoonheid en gezicht betreft. Ons totaalconcept is daarmee uniek.” Het is dan ook dat idee waardoor Priscilla geen seconde hoefde te twijfelen toen Robin Hermens haar een voorstel deed. „Ik vind de beleving bijna even belangrijk als de behandeling zelf”, zegt ze. „Het begint allemaal bij een warm en huiselijk gevoel. Mijn patiënten komen namelijk voor een moment van me-time en komen op die manier volledig tot rust. Toen ik Het Huis van Hermens leerde kennen, wist ik meteen: dit is het gevoel dat ik mijn patiënten ook wil bieden.” Een gedroomde match. Voor Het Huis van Hermens kan er echter geen match ontstaan als die niet ook aan hoge kwaliteitseisen voldoet. Sobas vult die eisen vlotjes in, met achttien jaar ervaring in de medische wereld, waarvan vier volledig toegewijd aan injectables. De cosmetisch specialist zit geregeld in het buitenland voor opleidingen van topdokters „Dankzij steeds diepere specialisatie kan ik met de nieuwste technieken werken. Die technieken beantwoorden dan weer aan de meerderheid van de vragen die patiënten vandaag hebben. Het resultaat? Tevreden klanten!”

Frisse, uitgeruste uitstraling

De betekenis van botox en fillers is in de loop der jaren geevolueerd. Waar vroeger de meerderheid er jonger wilde uitzien, gaat het anno 2022 meer om een frisse, uitgeruste look. Die evolutie zorgt voor een natuurlijker resultaat. „Vrouwen willen verjongen, maar dan op een eerder kalmerende wijze. Het eindresultaat mag niet te opzichtig zijn. Je streeft eigenlijk vooral naar het compliment ‘je ziet er goed uit vandaag!’”, verklaart Sobas. Haar specialisatie betreft vooral de contouring van het gezicht. Ze kan op artistieke wijze een gezicht verjongen of vervrouwelijken aan de hand van botox en fillers. Momenteel is Priscilla bezig met zich te verdiepen in laser- en huidbehandelingen, om haar aanbod verder ui te breiden.

Over Priscilla Sobas
• Gespecialiseerd cosmetisch specialist
• Aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Esthetische Geneeskunde
• Volgde haar opleiding in Parijs
• Vijf keer per week aanwezig in Het Huis van Hermens

Bunderstraat 19, Meerssen (NL) – hethuisvanhermens.nl

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.