Home > Branded content > Thermae for me: een cadeau met een gouden randje

Thermae for me: een cadeau met een gouden randje

Misschien is het wel de moeilijkste opgave deze kerst: een uniek geschenk vinden voor je schoonmoeder. Met de producten van Thermae for me zit je gegarandeerd gebakken. Deze anti-aging producten met een buitengewoon hoge concentratie hydraterende en herstellende stoffen en essentiële vetzuren maken voor haar huid van elke dag een feestdag.

De eye lift creme +, het eye lift serum van Thermae for me bevat de actieve werkstof palmitoyl tripeptide3 voor een liftend effect.

De caviar repair crème bevat een hoge dosering échte kaviaar en Marina-DNA. Magische stofjes die het vochtgehalte in de huid herstellen waardoor deze gladder, soepeler en mooier wordt.

Thermae For Me, wellness for your skin, is de eigen verzorgingslijn van Thermae 2000. De lijn bestaat uit anti-aging huid- en gezichts-verzorgingsproducten met thermaal water uit eigen bron. Thermaal water dat ons al sinds de oertijd gezondheid en schoonheid biedt.

Want doordat dit water door verschillende grondlagen is gesijpeld, zit het boordevol sporen en mineralen die bijzonder goed zijn voor de huid. Het anti-stress mineraal magnesium maakt de huid rustig, calcium zorgt voor versteviging, natrium heeft naast een hydraterende ook een genezende werking en sulfaat zorgt voor gezonde en flexibele cellen.

Verras jouw schoonmoeder met een kerstcadeau dat haar – en haar huid – doet stralen. Bestel losse producten of cadeausets via thermaeforme.nl/cadeaus

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.