Home > Kunst en Cultuur > In Heerlen gaan vanaf nu de lampjes aan

In Heerlen gaan vanaf nu de lampjes aan

Onder het motto ‘Decorating the town’ ontstak wethouder Barry Braeken op donderdagavond 16 november de lichtjes op de Promenade. Hierna volgde een route door de stad waarbij met krijtspray en sjablonen verder gedecoreerd werd in de straten. Helemaal in lijn met de bekende Heerlense street art. Naast sfeerverlichting in alle winkelstraten en de prachtig aangeklede etalages, speelt er ook gezellige muziek door luidsprekers in de binnenstad gedurende de eindejaarsperiode. Ook het gemeentehuis is vanaf nu elke avond gehuld in een prachtige lichtprojectie.

Deze aftrap is de opmaat naar de waanzinnige winterperiode die voor de deur staat in de Heerlense binnenstad. Op initiatief van Heerlen Mijn Stad zijn er nog meer leuke activiteiten die allen bijdragen aan de sfeer in het centrum. Natuurlijk zorgt winterfestival Holy Moly! ook een maand lang (van 7 december t/m 7 januari) voor een grootse sfeerbeleving met vele hoogtepunten.

Check www.heerlenmijnstad.com voor alle actuele info en dé eventkalender van Heerlen-Centrum.

 

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu