Home > Kunst en Cultuur > Bijzondere arrangementen in Derlon

Bijzondere arrangementen in Derlon

Hotel Derlon organiseert de komende periode een aantal bijzondere etentjes. De combinatie van topmuziek en een 4-gangenmenu uit de verfijnde keuken van Brasserie Louis, compleet met een bijzonder wijnarrangement, zorgt voor uitzonderlijke avonden. Geniet van Maastricht op deze bijzondere momenten en ontdek tegelijkertijd de prachtige stad, want ze heeft zoveel te bieden!

Valentijn arrangement

De winter in Maastricht is perfect om er romantisch op uit te gaan. De mix van het Maastrichtse stadsleven, historie en gezelligheid heb je hier dan ook altijd een vakantiegevoel. Je kunt heerlijk door de stad dwalen en tussendoor genieten van een heerlijke kop koffie met een stuk Limburgse vlaai. Daarom kun je de hele maand februari bij Derlon genieten van een Valentijns-arrangement.

Het arrangement bestaat uit één overnachting met ontbijt, een romantisch 4-gangen diner in Brasserie Louis én een fles 150Y jubileum Derlon huiswijn op de kamer en is te boeken vanaf 275 euro.

MICHELINSTER arrangement

Midden in het historische centrum van Maastricht, vlakbij Derlon en dus het Onze-Lieve-Vrouweplein, is sinds 1999 Tout à Fait gevestigd. Ontdek dit prachtige restaurant in het Michelinster-arrangement van Derlon en prikkel je zintuigen. Je kunt rekenen op passie voor gastronomie en gastheerschap in een unieke sfeer. Bij dit arrangement kun je rekenen op een heerlijk glas champagne bij ontvangst in Brasserie LOUIS, twee overnachtingen plus ontbijt, een 5-gangenmenu bij sterrenrestaurant Tout à Fait (1 Michelinster) en een 3-gangen diner bij Brasserie LOUIS.

Het arrangement is te boeken voor 325 euro per persoon

Zondag 29 mei – Theatrale foodexperience met Robèrt van Beckhoven

Nederlands bekendste meester-patissier en meester-boulanger Robèrt van Beckhoven komt naar Derlon en wel op zondag 29 mei 2022. Hij is alom bekend van televisieprogramma’s als Heel Holland Bakt, CupCakeCup, Wie is de Mol en Brood en Tijd voor Max. Eind mei demonstreert hij bij Derlon zijn bakkunsten in combinatie met een uitgebreide proeverij. Een zowel leerzame middag voor alle keukenprinsen en -prinsessen maar zeker ook een smakelijk festijn. Demonstratie en proeverij 75 euro per persoon, demonstratie, proeverij, overnachting en ontbijt 175 euro per persoon.

TEFAF arrangement

De 25ste editie van TEFAF Maastricht vindt plaats van zaterdag 25 juni tot en met donderdag 30 juni 2022 in het MECC Maastricht. TEFAF Maastricht zal voor deze 35ste jubileumeditie een brede en gevarieerde selectie exposanten in een geheel nieuwe indeling verwelkomen. Tijdens deze kunstbeurs biedt Derlon een arrangement aan met één overnachting plus ontbijt, een 4-gangen diner bij Brasserie Louis, toegangskaart voor TEFAF en een privé shuttle van en naar de kunstbeurs. Het arrangement is te boeken is te boeken in de periode van zondag 26 juni t/m donderdag 30 juni 2022 vanaf 500 euro voor 2 personen.

Zondag 25 september – Brunch concert Carel Kraayenhof en Leoni Jansen

Carel Kraayenhof is het tangofenomeen van Nederland sinds het koninklijke huwelijk in 2002. Zijn vertolking van Adios Nonino van Astor Piazzolla bracht koningin Máxima in tranen. Samen met Leoni Jansen, buren in de Beemster, geeft hij een concert dat varieert van Ierse en Schotse muziek tot nummers van Randy Newman en Sting. En uiteraard ontbreekt ook de Latijns-Amerikaanse folkmuziek niet.

Het ontvangst voor de brunch is tussen 10:30 en 11 uur, dan geniet je van een heerlijke brunch en om één uur start het concert. Concert en brunch 75 euro per persoon, concert, brunch, overnachting en ontbijt 175 euro per persoon.

Twee Keuken Arrangement

Bij dit arrangement kun je rekenen op een unieke sfeer in het hotel en de restaurants waar je heerlijk mag vertoeven. Om de hoek wordt je bij restaurant Rozemarijn, een restaurant met Zeeuwse roots in het hart van Maastricht, ontvangen met een glas champagne. Ook kun je hier op de eerste avond genieten van een 5-gangen diner inclusief wijnarrangement. De tweede avond ga je langs bij Brasserie LOUIS voor een 3-gangen diner inclusief wijnarrangement. In dit arrangement zijn twee overnachtingen plus ontbijt inbegrepen voor 315 euro per persoon.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.