Home > Kunst en Cultuur > Words on Fire: muziek, literatuur en film

Words on Fire: muziek, literatuur en film

Auteur: Maarten van Laarhoven

Het opgeknapte Sphinxkwartier in Maastricht maakt zijn naam als culturele, creatieve en ondernemende stadswijk in hoog tempo waar. Na het succesvolle CrossCurrents van afgelopen mei, een innovatief festival dat zich richt op een vooruitstrevend publiek (geïnitieerd door Jazz Maastricht) is het in november de beurt aan Words on Fire.

Voor dit nieuwe internationale muziek- en literatuurfestival, dat gehouden wordt in ’t Bassin hebben poppodium De Muziekgieterij en Lumière Cinema de handen ineen geslagen. Op 5 november verandert de Maastrichtse binnenhaven en omgeving in een cultureel podium.

Aansluitend op het Crossing Border festival in Den Haag, verandert het gebied tussen 15.00 uur en 23.00 uur in een cultureel podium voor verschillende kunstdisciplines.

Words on Fire wordt ondersteund door de Gemeente Maastricht, het Nederlands Letterenfonds en meerdere partners waaronder Mojo Concerts en boekhandel Dominicanen.

De voorverkoop start zaterdag 26 augustus om 10.00 uur. Ook het programma zal rond die tijd bekend worden gemaakt.

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu