Home > André Rieu > De week van André Rieu bij L1 TV

De week van André Rieu bij L1 TV

De prachtige concerten van André Rieu op het Vrijthof staan weer voor de deur. En om alvast goed in de stemming te komen, zenden we vanaf 29 juni iedere dag een special uit. Chapeau maakte i.s.m. L1 5 afleveringen in aanloop naar de Vrijthofconcerten! Bekijk hier het volledige uitzendsceham.

Maandag 29 juni: André Rieu in Boekarest
In de Week van André Rieu een reportage over de recente concertreeks die André Rieu gaf in de Roemeense hoofdstad Boekarest. Het was voor het eerst dat hij er met zijn orkest optrad, zeven avonden lang voor een dolenthousiast publiek. De locatie was historisch, namelijk voor het voormalige megapaleis van de oud-dictator Ceaucescu. Het is het grootste gebouw van Europa.

Dinsdag 30 juni: André Rieu over gezond leven
Meer dan ooit is André Rieu zich bewust van het belang van een gezond leven. Daarom besteedt hij veel tijd aan sport en kiest hij bewust voor gezonde voeding. Alleen op die manier is de topsport die hij doet, namelijk over de hele wereld reizen en concerten geven, vol te houden.

Woensdag 1 juli: André Rieu  – Hoogtepunten top-10 
We laten u de meest onvergetelijke momenten zien van André Rieu uit zijn lange carrière. We tonen een Top 10 van prachtige momenten. Zo trad André Rieu bijvoorbeeld op voor, toen nog, koningin Beatrix in de grotten van Valkenburg. Hij  speelde tijdens een van de Vrijthof concerten de schitterende wals van én voor Anthony Hopkins. Zo tellen we af van 10 tot één.

Donderdag 2 juli: André Rieu  – 10 jaar Vrijthof (deel 1)
We laten de mooiste fragmenten zien uit de concerten die André Rieu jaarlijks op het Vrijthof geeft. Zo tonen we nog eens het fantastische optreden van Benny Neyman, brengt André Rieu met 400 koperblazers het schitterende Panis Angelicus ten gehore en ook de prachtige stemmen van de Maastrichter Staar ontbreken hier niet.

Vrijdag 3 juli: André Rieu  – 10 jaar Vrijthof (deel 2) 
We laten de mooiste fragmenten zien uit de concerten die André Rieu jaarlijks op het Vrijthof geeft. Zo schreef de beroemde Amerikaanse acteur Anthony Hopkins een wals, deze wals vertolkt André Rieu in aanwezig van Hopkins op het Vrijthof. De Australische sopraan Mirusia komt verrassend het Vrijthof op als Mary Poppins en in deze compilatie mag ook Heino en Trini Lopez niet ontbreken.

De programma’s worden uitgezonden om 17:55, 20:55 en 22:55 uur.

Zondag 5 juli; Is er een extra uitzending van Limbourgeois met een terugblik op het 1ste weekend van de Vrijthofconcerten! 

Met veel kijkplezier!

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu