Home > André Rieu > Met kerstmis online naar André Rieu op Vrijthof kijken

Met kerstmis online naar André Rieu op Vrijthof kijken

Dit jaar geen kerstconcerten van André Rieu in MECC Maastricht. Maar de fans uit heel de wereld kunnen wel kijken naar een speciale compilatie met alle hoogtepunten van zijn Vrijthof-concerten van de afgelopen 15 jaar. De film van 150 minuten wordt via een streaming-service online vertoond. De tickets kosten € 12,50.

„Het is de eerste keer dat we dit zo doen. Wie weet verdienen we er nog wat mee, om de schade van dit jaar nog enigszins te beperken.”

Via de website van André Rieu wordt de film twee weken lang in de kerstperiode aangeboden.

De Maastrichtse orkestleider hoopt dat hij in het voorjaar van 2021 weer op tournee kan met zijn orkest, nu de eerste vaccins tegen corona binnenkort op de markt komen. „De eerste concerten in Duitsland zijn verplaatst, maar heel misschien zou Amerika in maart of Engeland in april door kunnen gaan. In ieder geval ga ik uit van de zomerconcerten op het Vrijthof, dat is ook wel nodig. En dan zonder beperkingen, want het werkt bij mijn concerten niet als mensen op anderhalve meter afstand moeten gaan zitten. Dat is ook financieel niet rendabel. Ik blijf optimistisch dat het gaat lukken. Er worden al kaarten verkocht, maar veel mensen wachten natuurlijk nog even totdat de beperkende maatregelen worden opgeheven en dat er ook weer gereisd kan worden. Gelukkig beginnen de vaccinaties in veel landen tegelijk, dus die moeten zorgen voor een flinke verbetering van de hele situatie.”

hide auteur

Auteur: Jo Cortenraedt

Hoofdredacteur, uitgever en allround journalist

Jo Cortenraedt

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu