Home > Kunst en Cultuur > 100e concert op Vrijthof van André Rieu in de verkoop

100e concert op Vrijthof van André Rieu in de verkoop

André Rieu speelt deze zomer zijn 100e concert op het Vrijthof in Maastricht. De kaartverkoop hiervoor begint vrijdag vanaf 10 uur. Het concert is op 18 juli. Het is het 12e concert deze zomer dat hij op het Vrijthof zal geven. Zijn eerste concert op het Vrijthof was in 2005. Vanwege de enorme vraag vanuit binnen- en buitenland zijn tot nu toe in totaal al meer dan 80.000 kaarten verkocht voor aanstaande zomer. 

André luidde 2019 in met zijn traditionele Nieuwjaarsconcerten in Amsterdam en Antwerpen voor meer dan 20.000 bezoekers. Ook zijn optreden in Sydney, dat wereldwijd in bioscopen werd vertoond, was een groot succes. Momenteel toert André door Duitsland, en zal hij later dit jaar optreden in Portugal, Roemenië, Oostenrijk en Oost- en Noord-Europa.

Op 7 december 2018 verscheen zijn nieuwste album ‘Romantic Moments II’. Met meer dan 700.000 verkochte kaarten op vijf continenten vierde André in 2018 het succesvolste jaar in zijn carrière tot nu toe.

________________________________

Abonneer je op Chapeau Magazine
Sluit nu een jaarabonnement af voor slechts €29,50 en ontvang vele extra’s -> meer info <

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu