Home > Kunst en Cultuur > Succesvolle première Code M in Amsterdam

Succesvolle première Code M in Amsterdam

De landelijke première van de speelfilm ‘Code M’ in het De la Mar theater in Amsterdam was een groot succes. De volle zaal juichte na afloop de hele crew van acteurs en producenten toe. De film is geheel opgenomen in Limburg. Gedeputeerde Ger Koopmans zei: ‘dit is een enorme Limburg-promotie, veel meer dan ik verwacht had’.

De algehele conclusie was dat het niet alleen een knappe kinderfilm is geworden maar dat ook volwassenen met groot plezier het verhaal volgen.  De producenten Elbe Stevens en Harro Bijker waren verheugd over het grote enthousiasme bij het publiek. ‘Daar hebben we nu jaren voor geknokt’, zei Elbe Stevens voldaan.

De film met onder meer Joes Brauers en Derek de Lint gaat over het zwaard van musketier d’Artagnan. Drie kinderen weten na een spannende zoektocht het zwaard te vinden. In de film zijn er ook kleine gastrollen voor André Rieu en zijn zoon Pierre.

De film is vanaf deze week in veel bioscopen in Nederland te zien.

Bekijk het kort video fragment onder aan deze pagina.

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu