Home > Kunst en Cultuur > Theaterrevue Medammecour van start

Theaterrevue Medammecour van start

In de Limburgse theaters is de komende weken goed te merken dat het carnaval voor de deur staat. Want de carnavaleske revue Medammecour is dan weer on tour met een verrassend programma vol live muziek, ballet en vooral veel cabaret, dat zorgt voor hilarische scenes.

Marc Hermans, Joost Meijs en Resi Coumans presenteren samen met een keur aan Limburgse artiesten in de Medammecour de klein(e) kunst van de carnaval. Muzikaal ondersteund door de 7 koppige Medammecour band onder leiding van Mo Jones en met het eigen Medammecour ballet onder leiding van Carry Moonen is de Medammecour ook dit seizoen weer springlevend om met een hele nieuwe show “on tour” langs de provinciale theaters te gaan, van Heerlen tot Roermond.

De muziekstijlen zijn behoorlijk uiteenlopend, van ‘sjoenkelwalzer’ tot rap en van buut tot blues. Dat geeft al aan hoe gevarieerd de show wordt opgebouwd. Van oudsher levert dat volle zalen op en een hoog waarderingscijfer.

De regie is wederom in handen van regisseur Rudi Videc.

Op 11 januari is de aftrap in het Parkstad Limburg Theater in Kerkrade. Daarna volgen Maastricht, Sittard, Roermond en Heerlen waar de laatste voorstelling op 2 februari gepland staat.

Voor info en tickets: medammecour.nl 

hide auteur

Auteur: Jo Cortenraedt

Hoofdredacteur, uitgever en allround journalist

Jo Cortenraedt

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.