Home > Kunst en Cultuur > Kurhaus Kerstconcert met Sef Thissen

Kurhaus Kerstconcert met Sef Thissen

Na het succes van vorig jaar presenteert de bekende bariton Sef Thissen dit jaar de tweede editie van het Kurhaus Kerstconcert. De uit Venlo afkomstige zanger doet dat in samenwerking met Amrath Hotel Kurhaus, AvroTros en de BankGiroLoterij. De Kurhaus Kerstconcerten vinden plaats op vrijdag 6 en zaterdag 7 en zondag 8 december.

Lezers van Chapeau (Online) kunnen het concert op 7 december bijwonen tegen een sterk gereduceerde prijs. Wie via deze link tickets bestelt met de volgende kortingscode: Chapeau2019, krijgt €20,– korting per kaart (€ 40,– in plaats van € 60.–). 

Het Kurhaus in Scheveningen staat bekend als een van de meest bijzondere concertlocaties in Nederland waar grote nationale en internationale orkesten en artiesten gemusiceerd hebben. Sef Thissen zal samen met groot orkest en koor onder leiding van Maurice Luttikhuis deze bijzondere locatie onderdompelen in kerstsferen.

Aan de avond wordt meegewerkt door kinderkoor High Five, bekend van het TV programma Holland’s Got Talent.

De avond kent een breed repertoire: van Bach tot Bing Crosby, met topsolisten uit binnen- en buitenland. Behalve om Thissen zelf gaat het om de grote Italiaanse tenor Antonello Palombi (tenor) Fenna Ograjensek (sopraan en onder meer bekend van diverse rollen bij Opera Zuid), Leta Bell en Camille (bekend van Belgium got talent) De bekende Schlagerzanger Dennie Christian trakteert het publiek op Duitse kerstliederen.

Wie niet in de gelegenheid is om op 6, 7 of 8 december af te reizen naar Scheveningen kan het concert ook beleven in de Maaspoort in Venlo op 14 en 15 december.

Voor meer informatie: http://www.sefthissenmusic.nl/kurhaus-kerstconcert

___________________________
Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu