Home > Kunst en Cultuur > Kunstexpositie Kasteel Gronsveld steeds bekender

Kunstexpositie Kasteel Gronsveld steeds bekender

In Gronsveld worden in het weekend van 4 en 5 juni zo’n tweeduizend bezoekers verwacht op de internationale kunstexpositie, die zoals elk jaar gehouden wordt op Kasteel Gronsveld. Maar liefst 35 kunstenaars uit Nederland en uit het buitenland zijn op de verkooptentoonstelling met hun werk aanwezig. Net als in andere jaren ligt het accent van de expositie, die alweer voor de achtste keer gehouden wordt en steeds meer bekendheid geniet, op beeldende kunst. De kunstenaars zijn op beide dagen aanwezig om een toelichting op hun werk te geven.

De kunstwerken worden zowel tentoongesteld in het kasteel zelf als tussen de eeuwenoude bomen in de glooiende tuinen van het slot.

De deelnemende kunstenaars zijn (in alfabetische volgorde): Arno Goossens, Babke Moelee, Carlos Caluwier, Diederik Storms, Erik Pluis, Fons Uytdehaag, Frans van Straaten, Frida Badoux, Godfried Dols, Katja van Crombrugge, Koen van Velzen, Liseth Visser, Lebuïn d’Haese, Loes Kouwenhoven, Luc Peters, Magda Meijer, Marco Goldenbeld, Margreeth Bronke, Marie-Jose Poublom-Schijns, Martine Bossuyt, Marie-José van der Meer, Mieke Oldenburg, Nadine de Meester, Olga van Cromvoirt, Rob van den Broek, Tijssenkeramiek, Ton Kalishoek, Wendy van Buren en William van de Velde

Tijdens een wandeling door de tuinen kunnen bezoekers genieten van muziek van de New Orleans Jazzband.  De expositie is op beide dagen van 12.00 tot 18.00 uur. De toegangsprijs bedraagt € 7,50. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. 

Fotografie: Olga van Borren

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.