Home > André Rieu > Kaarten voor André Rieu op Vrijthof nu geldig voor 2021

Kaarten voor André Rieu op Vrijthof nu geldig voor 2021

De meer dan 100.000 verkochte kaarten en reisarrangementen voor de Vrijthof-concerten van André Rieu komende zomer, zijn nu geldig geworden voor 2021, zo heeft André Rieu Productions laten weten. De zomerconcerten 2020 in Maastricht kunnen niet doorgaan als gevolg van het regeringsbesluit om alle grote evenementen tot 1 september af te gelasten, waaronder ook grote festivals zoals Pinkpop.

Iedereen die een ticket heeft  gekocht voor 2020, krijgt een persoonlijk bericht, hoe een en ander verder geregeld wordt in 2021. De concerten staan dan gepland van 1 tot en met 18 juli.

André Rieu had het besluit van de regering zien aankomen, al had hij nog lang gehoopt dat het toch nog de goede kant op zou gaan en dat de Vrijthof-concerten zouden kunnen doorgaan. „Sinds 2005 hebben we er een fantastische traditie van gemaakt, waar mensen vanuit de hele wereld naar toe komen. Het is hartverscheurend dat de concerten deze zomer niet door kunnen gaan. Maar onze grootste zorg is de veiligheid en het welzijn van onze geliefde fans, muzikanten, team en publiek. We zijn hard bezig om al onze concerten en tours om te boeken naar nieuwe data en we staan te popelen om iedereen weer te laten walsen.”

hide auteur

Auteur: Jo Cortenraedt

Hoofdredacteur, uitgever en allround journalist

Jo Cortenraedt

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu