Home > André Rieu > André Rieu geeft tweede kersconcert in MECC Maastricht

André Rieu geeft tweede kersconcert in MECC Maastricht

André Rieu geeft op 22 december een tweede kerstconcert in zijn geboortestad Maastricht. Dat heeft de wereldberoemde maestro vandaag bekendgemaakt. Het besluit om een tweede concert te geven is het gevolg van de overweldigende belangstelling voor het concert dat eerder werd aangekondigd. Dit concert, op zaterdag 21 december om 20.00 uur, is inmiddels uitverkocht.

Het tweede concert vindt een dag later plaats in MECC Maastricht. Het begint om 15.00 uur. De officiële kaartverkoop start woensdag om 10.00 uur via https://www.andrerieu.com/nl

Het is de eerste keer dat André Rieu, die net zijn tiende serie Vrijthof-concerten achter de rug heeft. kerstconcerten geeft in Maastricht. Het publiek wordt door André Rieu in de geest van kerstmis meegenomen in een sprookje, waar ze kunnen genieten van de mooiste kerstliederen, romantische walsen en prachtige nummers van over de hele wereld.

___________________________
Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu