Home > Culinair > De vier beste locaties in Limburg die HET ZWARTE GOUD serveren.

De vier beste locaties in Limburg die HET ZWARTE GOUD serveren.

Deze week heeft Chapeau Magazine een lijstje samengesteld met de beste vier koffie serverende locaties in Limburg.

 

Ook een opkikker nodig en toevallig in Maastricht? Loop dan even binnen bij een van de 4 beste koffieplekken van Limburg. Op maandag 14 september werd de Misset Koffie Top 100 2015 bekendgemaakt. Daaruit is gebleken dat de beste koffie van Limburg geserveerd wordt in Maastricht! Café La Clé uit Maastricht voert de lijst aan met de 7e plek in het totaalklassement. 

 

1)      La Clé

Dit opnieuw warm ingerichte café ligt in het centrum van Maastricht. Café La Clé serveert de beste koffie van Limburg. Maar dat niet alleen. La Clé staat ook bekend om zijn lunch menu, de lekkere tapasschotels en borrelhapjes. 

 Kt100 4

2)      Coffeelovers Plein 1992

Coffeelovers klinkt wat meer bekend in de oren. Met 9 vestigingen in Zuid-Nederland, neemt de vestiging Coffeelovers Plein 1992 in wijk Céramique de 19e plek in de top 100. Coffeelovers staat bekend om zijn liefde voor het zwarte goud, de lekkere theesoorten en de hartige lekkernijen. 

Plein 92 005

3)      Café Local

Het concept van Café Local legt de nadruk op lokale producten, lekker eten en drinken voor een betaalbare prijs. Het charmante café, gelegen in het centrum, geeft zijn bezoekers de warme gezelligheid die ze zoeken vergezeld met een lekkere kop koffie. Café Local staat op plek 42 in de Koffie Top 100 2015.  

 Img 0493

4)      Stella Gelato

Op plek 53 staat ijsmakerij Stella Gelato in Wyck. Stella Gelato heeft niet alleen besef van koffie, maar is ook een expert in het maken van ambachtelijk ijs met aparte smaken.

 Img 2291 2

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.