Home > Branded content > Baden in Limburgs bier met uitzicht over glooiende landschap

Baden in Limburgs bier met uitzicht over glooiende landschap

Na het grote succes van de in 2022 gelanceerde wijnbaden, komt Thermae 2000 in samenwerking met Brouwerij Klinker dit voorjaar met het bierbad. Ja, je leest het goed: baden in (restanten van de productie van) Limburgs bier, ondertussen genietend van (alcoholvrij) bier én een verstrekkend uitzicht over het Limburgse heuvelland.

Gezond

De Vino Therapy bij Thermae 2000 was een doorslaand succes. Niet gek ook, de hele beleving is niet alleen harstikke ontspannend – want: wijn (keer twee) én uitzicht – het is ook nog eens gezond voor de huid. Het bierbad doet daar absoluut niet voor onder: bier is rijk aan vitamine B, antioxidanten en actieve enzymen. En dat zorgt ervoor dat de huid soepel en zacht wordt en dat het haar mooi gaat glanzen. Geen wonder dan ook dat het bierbad, of beter gezegd de bierspa, vooral in de Tsjechische regio Pilsen al sinds de middeleeuwen wordt gebruikt. Het concept van het bierbad mag dan al enkele honderden jaren oud zijn, in Nederland vind je het tot op heden slechts op één andere locatie.

Duurzaam

Baden in bier, klinkt heerlijk maar is ergens ook zonde. Want drink je het bier niet veel liever op? ‘Zeker wel’ is het antwoord. Het bierbad bij Thermae 2000 zal dan ook niet gevuld zijn met het eindproduct bier, maar met hop, mout en gist van brouwerij Klinker. Terwijl deze – van het brouwproces overgebleven – ingrediënten hun werk doen, geniet je als bierbadgast van een kleine proeverij van (alcoholvrije) biertjes. In die proeverij is onder andere het in 2021 gelanceerde Thermae 2000-bier Cauwe, gemaakt door brouwerij Klinker met het thermale water uit de Valkenburgse bronnen, opgenomen. Tel daar het uitzicht bij op en je hebt alles voor een heerlijk en ontspannend bad. Het bierbad bij Thermae 2000 is te boeken vanaf dit voorjaar. Elk bierbad is een privé wellnesservaring met ruimte voor twee personen. Liever baden in wijn? Ook geen probleem, de wijnbaden blijven immers ook gewoon!

Cauberg 25-27, Valkenburg aan de Geul (NL) – thermae.nl

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.