Home > Mode en Beauty > Hans Klok krijgt betoverende nieuwe haardos in Maastricht

Hans Klok krijgt betoverende nieuwe haardos in Maastricht

Hij is wereldberoemd door zijn snelle illusies, zijn spectaculaire shows, maar bovenal zijn golvende blonde, weelderige haardos. Een onlosmakelijke combinatie. ,,Mijn haar is mijn handelsmerk”, vertelt wereldster Hans Klok. ,,Dus toen het uit begon te vallen, dacht ik dat dat wel eens het einde van mijn carrière kon betekenen.”

The World’s fastest magician’  kwam uiteindelijk uit in Maastricht, waar Hair Science Clinic is gevestigd. Hij maakte er kennis met Dr. Coen Gho, arts-onderzoeker van het instituut en tevens uitvinder van HaarStamcel Transplantatie (HST), een gepatenteerd procedé waarmee hij bij Hair Science Clinic haartransplantaties en haarvermeerderingen verricht. Hoe de methode precies werkt is al net zo geheim als de illusies waarmee Hans Klok zijn publiek doorgaans in verwarring weet te brengen.

Go behandelt de ene beroemdheid na de andere. Soms zijn de mensen die hij in zijn praktijk krijgt zo bekend, dat van tevoren wordt afgesproken dat er geen namen naar buiten mogen komen. ,,Dan praat je over leden van koningshuizen en filmsterren uit Hollywood en Bollywood”, zei Gho enkele jaren geleden in een interview met Chapeau. ,,In Londen kwam het eens voor dat twee beroemde patiënten elkaar tegenkwamen op de trap. Ik kende ze niet, want ik kijk niet zoveel film, maar een medewerkster wist niet hoe ze het had”, vertelde Gho geamuseerd in de kliniek aan de Wethouder van Caldenborghlaan in Maastricht.

 

Ook Hans Klok onderging een succesvolle behandeling bij Hair Science Clinic. In tegenstelling tot sommige andere wereldsterren heeft hij er geen moeite mee dat dit bekend wordt. Sterker nog: hij is naar eigen zeggen trots op zijn haartransplantatie en vindt dat iedereen het resultaat mag zien, al was het maar om anderen ervan te overtuigen dat ze zich er niet voor hoeven schamen. ,,Ik ben zo blij en tevreden met het prachtige, natuurlijke resultaat, dat ik heb besloten om er nú mee naar buiten te komen. Zodat juist andere mannen en vrouwen zich gesteund voelen.”

Hans Klok weet als geen ander dat in de wereld van de showbizz uiterlijk enorm belangrijk is. ,,Mijn handelsmerk is mijn haar. Ik weet daarom als geen ander hoe ik eruit wil zien op het podium en hoe het publiek verwacht dat ik eruit zie. Dus toen ik merkte dat mijn inhammen steeds groter werden, hield mij dat wel bezig. Ik ben niet per se ijdel, maar als je haar belangrijk voor je is dan mag je daar best iets aan laten doen. Een goede volle bos haar geeft immers zelfvertrouwen.”

Aan niets is te zien dat Hans een haartransplantatie heeft ondergaan. En zo hoort dat ook, vindt Klok. ,,Ik ben uitermate enthousiast over het resultaat en steek dit niet onder stoelen of banken. Daarom heb ik besloten vanaf nu open te zijn over mijn haartransplantatie. Er zijn zelfs zo’n leuke ideeën ontstaan, dat wij samen met het team van Hair Science Clinic enkele ludieke filmpjes hebben opgenomen. Zodat juist andere mannen en vrouwen zich gesteund voelen. De eerste spot is nu online te zien, de komende tijd zullen er nog meerdere volgen.”

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.