Home > Mode en Beauty > Vague Coiffure

Vague Coiffure

Vague Coiffure is een kapsalon die bekendstaat om de topkwaliteit die geleverd wordt, niet alleen in Maastricht en omgeving, maar in heel Nederland en de Belgische en Duitse grensstreek. Met de wensen van de klant wordt optimaal rekening gehouden, binnen het principe dat geen concessies worden gedaan aan kwaliteit. Het modieuze vakmanschap wordt gecombineerd met een aangename en rustgevende ambiance in een stijlvol interieur.

Creativiteit is een kenmerk van Vague Coiffure, zodat het optimale uit elke vrouw of man wordt gehaald. Een goed kapsel doet wonderen voor de uitstraling van elke persoon. Het zoeken van het juiste model en de juiste kleur is voor velen vaak een moeilijke opgave. De combinatie van jarenlange ervaring, creativiteit en het volgen van de nieuwste trends, zorgt voor een optimaal persoonlijk advies dat niet wordt opgedrongen, maar dat in goed overleg wordt uitgevoerd. Elke klant van Vague is het visitekaartje van onze salon! 

Team
Het Vague-team telt vier professionele en toegewijde dames die werken onder leiding van eigenaresse Son Cortenraedt-Abas.

Locatie
Vague Coiffure is gevestigd in hartje Maastricht aan Het Bat 8.

Openingstijden
Dinsdag tot en met vrijdag van 8.30 – 18.00 uur.
Zaterdag van 8.00 tot 16.00 uur. 
Logo Vague
Voor afspraken kunt u bellen met (0)43-3257562.
U kunt ook e-mailen naar son@vague.nl met daarin uw wensen, dan bellen wij u terug om 
de afspraak te bevestigen.

show auteur

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu