Home > Blog Sander Kleikers > Showdown 

Showdown 

Een paar jaar geleden scheurde hij al over een F1-circuit, zonder rijbewijs. En vandaag kan hij misschien de eerste Nederlandse wereldkampioen ooit worden. Max-mania bereikt een kookpunt. Wordt het de achtste van Hamilton of de eerste van Verstappen?

En hoe bijzonder dat vandaag op het nieuwe supersnelle circuit van Djedda al zou zijn, ik hoop vurig op een showdown volgende week in de allerlaatste race in Abu Dhabi. Het zou namelijk het ongekend spannende seizoen een onvergetelijke apotheose bezorgen.

Max nog een weekje wachten? 

De veelbesproken raketmotor van Hamilton tegen de misschien toch wel beste coureur van dit jaar Verstappen. De heerlijke spanningen over en weer, de ruzietjes in de media. Max en Lewis maken er een spektakel van die je niet wilt missen.

Dus vandaag, op pakjesavond, hoop ik dat dat ene pakje nog netjes in de verpakking blijft. Ik ga voor dat ene beslissende ‘man tegen man gevecht’ op 12 december.

Ik hou van die speciale titanengevechten. Kickboksers om de wereldtitel Badr tegen Rico, wielrenners om de Tourzege Roglic versus Pogacar, voetballers in de Champions League Messi tegen Cristiano of een Wimbledon-finale tussen Federer en Nadal.

Kwart- of halve finales zijn leuk, maar je gaat echt voor zitten als het om de knikkers gaat. Als de tegenstanders ongekend goed zijn, als ze elkaar nauwelijks iets ontlopen en als het echt beslist wordt. Ik word graag meegenomen in die strijd.

Dus sorry Max-fans, no offense. Maar als liefhebber van deze showdowns ben ik deze keer ietsepietsie voor Lewis. Om er volgende week een spetterende finale van te maken. May the best man win!

 

show auteur

Auteur: Sander Kleikers

Sportliefhebber met een informele en informatieve schrijfstijl

Sander Kleikers

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu