Home > Culinair > Mise en Place

Mise en Place

Mise en Place is wereldwijd leidend in het leveren van professioneel horeca personeel. Met meer dan 40 vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Curaçao en 8.000 getrainde en professionele talenten en 7 specialismen, kan middels een ‘single point of contact’ op ieder vraagstuk binnen de gastvrijheidsbranche antwoord worden gegeven.

Meer dan eenentwintig jaar ervaring staat garant voor een vlekkeloze uitvoering van ieder project of event. Zowel op de voorgrond als op de achtergrond hebben onze medewerkers bewezen van grote meerwaarde te zijn in hotels en restaurants, bij cateraars, voetbalstadions en congresgebouwen.

Ook bij exclusieve evenementen als de TEFAF wordt een beroep op Mise en Place gedaan. Tijdens het tiendaagse evenement verzorgt Mise en Place inmiddels voor het zestiende jaar op rij personeel. Gedurende de TEFAF reizen jobpers, projectleiders, hostessen, keukenmedewerkers en project managers uit alle windstreken naar het Zuiden van Limburg. Dankzij hun uitgebreide ervaring weten onze medewerkers optimaal in te spelen op de wensen van de gast – een perfecte match met het prestigieuze karakter van de TEFAF.
Leren, creëren, elkaar inspireren en samen presteren met partners binnen TEFAF zijn in zestien jaar tijd onmisbare ingrediënten geworden.

Mise en Place, leading in Hospitality & Events.

www.miseenplace.eu

 

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.