Home > Kunst en Cultuur > ‘Hoogste steen’ op Hoeve Beusdalshof

‘Hoogste steen’ op Hoeve Beusdalshof

Een nieuw avontuur voor ondernemer Erik Veldhoen. Hij kocht samen met zijn partner Anna Ververs Hoeve Beusdalshof in Ingber bij Margraten, zich realiserend dat dit monumentale gebouw uit begin 18e eeuw zo’n beetje helemaal opnieuw moest worden opgetrokken.

  

Inmiddels is de restauratie een behoorlijk eind op streek en dit weekeinde werd ‘de hoogste steen’ gelegd door gedeputeerde Ger Koopmans. „Aan zo’n project betalen we als Provincie graag aan mee, want het is goed voor de cultuur-historische uitstraling van onze regio.”

Veldhoen is consultant en was in het verre verleden de bedenker van het fenomeen ‘flexplek’, waardoor mensen in kantoren geen eigen bureau meer hebben, maar kijken waar op dat moment plek is.

  

„We hebben een tijd in het westen gewoond, maar ik ben blij terug te zijn in Limburg want hier is het toch fijner. Zeker met zo’n project met zoveel ruimte er omheen.” Veldhoen hoopt dat de hoeve tegen de zomer van volgend jaar bewoond kan worden.

______________________________

Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

show auteur

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu