Home > Kunst en Cultuur > Krachtige uitvoering musical ‘Evita’ in Theater aan het Vrijthof 

Krachtige uitvoering musical ‘Evita’ in Theater aan het Vrijthof 

Auteur: Jo Cortenraedt

Nieuw is de musical ‘Evita’ zeker niet, maar toch verraste de uitvoering in de nieuwe productie onder regie van Paul van Ewijk de volle zaal in het Theater aan het Vrijthof in Maastricht tijdens de première.

Met Brigitte Heitzer in de hoofdrol als de jonge Eva Duarte die uitgroeit tot de machtigste vrouw van Argentinië. Vooral de vaart en de pittige muziek zorgen voor een frisse voorstelling en de Limburgse Brigitte Heitzer is nog een stuk overtuigender dan tien jaar geleden in dezelfde rol.

„Ik ben rijper en ervarener en kan er op die manier nog meer uithalen”, vertelde de sympathieke zangeres en actrice, met haar roots in Noorbeek en tegenwoordig wonende in Scheveningen.

Ook René van Kooten overtuigt in zijn rol als ‘verteller’ van het verhaal, om zo de toeschouwers bij de les te houden.

De première in Maastricht was de aftrap van enkele weken ‘Evita’  in Limburg en wel in de Venlo, Heerlen en Maastricht. De drie theaters trekken samen op in de marketing rondom deze rondreizende musical. Voor de meeste voorstellingen zijn nog een beperkt aantal kaarten te koop.

FOTOGRAFIE:   FRITS WIDDERSHOVEN

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu