Home > Kunst en Cultuur > 13de editie FASHIONCLASH-festival Maastricht van start

13de editie FASHIONCLASH-festival Maastricht van start

Vrijdagavond is de 13de editie van het jaarlijkse FASHIONCLASH-festival van start gegaan. De officiële aftrap vond plaats in Lumière, waar de Maastrichtse cultuurwethouder Frans Bastiaens, de openingshandeling verrichte.

FASHIONCLASH is een platform voor jonge kunstenaars, ontwerpers en artiesten, dat gedurende het jaar diverse projecten in gang zet, waarbij deze nieuwe creatievelingen in de spotlights worden gezet. De volharding waarmee FASHIONCLASH dat doet, heeft de organisatie dit jaar de inspiratieprijs van de Prins Bernhard Cultuurfonds Limburg opgeleverd.

Nadat vorig jaar enkel een online editie kon worden gehouden vanwege de Covid-19-pandemie. is dit jaar gekozen gekozen voor een hybride editie, met online- en offline-activiteiten, zodat een nog groter publiek bereikt kan worden. Door de gisteren aangekondigde maatregelen, was FASHIONCLASH alsnog genoodzaakt een deel van het programma van dit weekend te annuleren of om te gooien. Kijk voor een actueel programma op www.fashionclash.nl 

 

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.