Home > Branded content > Boerderijwinkel Roger Pinckers blinkt uit in veelzijdigheid

Boerderijwinkel Roger Pinckers blinkt uit in veelzijdigheid

Van luxe tuinmeubelen tot streekproducten

Zelf noemt hij het ‘de gezelligste winkel van Zuid-Limburg’. Waarmee nog niet is gezegd wat er allemaal te krijgen is, maar dat is veel en heel gevarieerd, daar in het omgebouwde schurencomplex aan de rand van Sibbe bij Valkenburg.

Als je binnenkomt word je verrast door het aanbod. Zo is er een wand met allerlei bekende maar zeker ook nog nauwelijks bekende biersoorten uit Limburg, vaak heel lokaal van kleine producenten. Vers brood is er ook, dagelijks aangeleverd door bakker Geurten uit Sibbe. De biologische fruitsappen zijn ook van ‘hier’, uit Limburg dus. En in het seizoen zijn er verse asperges en aardbeien in de aanbieding.

De wijn komt van iets verder, namelijk uit Sicilië en wel heel speciale biologische wijn. „Ik ken de familie persoonlijk”, vertelt Roger Pinckers enthousiast. Hij heeft een persoonlijke band met zowat alle leveranciers. Zo ook met Havens, het bedrijf dat veevoeders levert, al vele jaren lang. „We hebben heel veel klanten met paarden. Je verbaast je ook hoeveel mensen kleinvee houden.

”De eigenaren van huisdieren weten ook de weg te vinden naar de boerderijwinkel in Sibbe. Honden- en kattenvoer liggen in vele soorten in de rekken. En tuinliefhebbers vinden er gereedschap, planten en zaden.

„Omdat we zo’n gevarieerd aanbod hebben, zien we dat onze klanten vaak op hun gevoel hun aankopen doen. Dan zien ze dat ze dit en dat ook nog nodig hebben, dan nemen ze dat tegelijk mee. De persoonlijke service en de huiselijke sfeer spreekt hen aan en we bieden hier veel ruimte, wat zeker in coronatijd wel zo prettig is.”Tuinmeubelen zijn een aparte specialisatie geworden in de winkel van Roger Pinckers. „Net als bij de andere producten gaan we ook hier puur voor kwaliteit met de meubels van 4Seasons en Nardi, die een mooie en heel comfortabele collectie bieden. Ook voor de houten tafels en picknickbanken van Talen is veel belangstelling. Desgewenst brengen we alles aan huis, want onze service gaat heel ver.”De winkel van Roger Pinckers bestaat 25 jaar en dat wordt gevierd met bijzondere aanbiedingen.

Roger Pinckers, Dorpstraat 73 Sibbe – rogerpinckers.nl

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu