Home > Mode en Beauty > Yoëlle Smith is verzot op mode

Yoëlle Smith is verzot op mode

Auteur: Yoëlle Smith

Het liefst zit ze front row om alle stoffen, kleuren en materialen van het nieuwste seizoen van dichtbij te bewonderen. Zit ze dat niet, dan speurt ze het internet af om de grote catwalkshows te livestreamen. Na jaren te hebben gewerkt als mode & beautyredacteur bij landelijke glossy’s, keert Yoëlle Smith terug naar haar Limburgse roots om de laatste modetrends in het zuiden te spotten.

Yoëlle is zelf een groot voorstander van body positive in fashionland. Door haar werk als curvy model (lees: model met rondingen) wil ze diversiteit in de modewereld onder de aandacht brengen. ,,Ik wil dat vrouwen zich goed voelen, zowel vanbinnen als vanbuiten”, aldus Yoëlle. ,,Want wie zich vanbinnen goed voelt, straalt dit automatisch uit naar buiten.

Durf jezelf te zijn, je mooie ik. Niet iemand anders, maar jij!
Hiervoor is mode dé ideale manier om jezelf te uiten.”

,,Mode is niet klakkeloos kopiëren, mode is stijl en vooral heel dicht bij jezelf blijven. Maar dan wél met een open mind voor inspiratie. Voor dat laatste ben ik jullie absolute wing woman. Ik breng met veel liefde de laatste catwalktrends over in mijn blogs.

Daarnaast speur ik verborgen pareltjes in de Euregio op en houd ik jullie op de hoogte van de laatste trends en nieuwtjes uit fashionland. Enne, laten we het vooral lekker luchtig houden. Want: ‘Life isn’t perfect but your outfit can be.”

Foto: Marieke Lubbers

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu