Home > Mode en Beauty > Zonnebril

Zonnebril

Zonnig of somber? Een zonnebril moet je dit jaar altijd bij de hand hebben. Er is keuze te over aan kleuren, vormen en stijlen. Ieder vindt wel zijn favoriete montuur. 

Fancy Sunglasses
Een zonnebril wordt al langer als het meest noodzakelijke zomeraccessoire beschouwd. Om praktische redenen, uiteraard. Maar tegenwoordig ook onontbeerlijk voor een modieuze toets bij je outfit. Fancy sunglasses draag je niet meer alleen in de zomer maar het jaar rond. Zonnestralen zijn immers altijd schadelijk. Of het nu lente, zomer, herfst of winter is.

Buiten de lijntjes
Bigger, better, bolder. Dat lijkt wel de leuze van Dolce&Gabbana. Het Italiaanse merk kreeg laaiend enthousiaste reacties op zijn zonnebrillencollectie 2019. De modellen zijn creatief, aantrekkelijk en vrouwelijk. Stijlvol combineren met een sobere outfit ligt voor de hand, maar wie Dolce&Gabbana kent, weet dat buiten de lijntjes kleuren nooit zijn effect mist!

Blingbling
Vanaf 2019 zijn zonnebrillen met grote glazen en dito monturen weer een hit. Wist je overigens dat deze modellen je jonger doen lijken? Met het montuur kun je alle kanten uit. Ook de glazen variëren van donker over half doorzichtig tot licht en kleurrijk. Eyecatchers zijn de modellen met fonkelende steentjes en stras. Deze minitrend is niet voor iedereen weggelegd. Gelukkig is er keuze genoeg: je kunt subtiel starten met hier en daar een glinstering of all the way gaan met een overdaad aan blingbling.

Alle kleuren van de regenboog
Qua vorm gaan heel wat bekende ontwerpers voor groot, opvallend en rond. Qua materiaal gaat de voorkeur uit naar metaal. Dat oogt indrukwekkend en modieus. Reflecterende spiegelglazen zijn passé en ook de klassieke, zwart- getinte glazen geraken op de achtergrond. Trendy zijn gekleurde glazen in marineblauw en bruintinten. Ook rode, oranje en groene glazen verschijnen in 2019 in het straatbeeld.

___________________________________
Abonneer je op Chapeau Magazine
Sluit nu een jaarabonnement af voor slechts €29,50 en ontvang vele extra’s -> meer info <

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu