Home > Mode en Beauty > Feestelijke opening herenmodezaak Masuka

Feestelijke opening herenmodezaak Masuka

Afgelopen weekend vond in de Stokstraat in Maastricht de officiële opening van herenmodezaak Masuka plaats. Genodigden en voorbijgangers konden een kijkje komen nemen in het majestueuze, eeuwenoude pand. Onder het genot van een glaasje champagne werden de gasten verwelkomd door eigenaar Ömer Suna en zijn team. Met veel enthousiasme werden de bezoekers voorgesteld aan de modieuze collectie, bestaande uit een groot aantal bekende kledingmerken waaronder: Alberto, Atelier Toríno, Athison, Berwich, Carl Gross, Club of Gents, Dante, Desoto, Fradi, Ledûb en Savile Row. Ömer: ,,Kwalitatief, stijlvol en modern. Dat is onze collectie in drie woorden.”

  

De pay-off van Masuka luidt ‘Sharp Dressed Man’. De eigenaren raakten geïnspireerd door een songtekst van de rockband ZZ Top uit 1985. Dit leidde dan ook tot hun logo en pay-off.

  

Ömer: ,,In onze zaak draait het om de presentatie en uitstraling van onze collectie.  De zaak is ruimtelijk opgezet, dat geeft de klant overzicht en rust. In één oogopslag ziet de bezoeker een totaaloutfit. Als team vinden we het belangrijk om de klant optimaal te helpen, met als doel het vinden of benadrukken van zijn eigen stijl.”

  

___________________

Abonneer je op Chapeau Magazine
Sluit nu een jaarabonnement af voor slechts €29,50 en ontvang vele extra’s -> meer info <

show auteur

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu