Home > Mode en Beauty > MAX Art & Fashion: where art meets fashion

MAX Art & Fashion: where art meets fashion

MAX Art & Fashion in de Hoogbrugstraat in Maastricht is helemaal klaar voor TEFAF. De sfeervolle modewinkel in het ‘petit Paris’ van de Limburgse hoofdstad was de afgelopen week even gesloten in verband met een verbouwing. Een van de resultaten daarvan is dat er nog meer dan voorheen aandacht is voor beeldende kunst die het mogelijk maakt om op een inspirerende en ontspannen manier te shoppen.

,,MAX Art & Fashion is helemaal opgefrist en gerestyled”, licht eigenaresse Sheila Oroschin toe. ,,We hebben nieuwe collecties en nieuwe kleuren in de vertrouwde sfeer van MAX. We hebben verder goed gekeken naar kunstwerken die mooi aansluiten bij de vrolijk gekleurde kleding in de rekken. Daarmee is de boetiek klaar voor de start van TEFAF.”

Met het oog op het publiek dat het komende weekend in Maastricht is voor de grootste en belangrijkste kunstbeurs ter wereld – maar ook voor de vaste klanten – organiseert MAX Art & Fashion zondagmiddag 17 maart een kleinschalig evenement onder de naam ‘Where art meets fashion’. ,,We willen bezoekers deze middag inspireren, zowel met prachtige kunstwerken van Jan Verhoeven en William Nunnikhoven, als met onze nieuwe fleurige lente- en zomercollecties. Iedereen die mode en kunst een warm hart toedraagt is van harte uitgenodigd. Geheel in TEFAF-stijl wordt gezorgd voor een glaasje wijn met een bijpassend hapje, zodat mensen op alle mogelijke manieren kunnen genieten.”

Tijd: 15.00 uur – 18.00 uur

Adres: MAX Art & Fashion, Hoogbrugstraat 69, Maastricht

__________________________

Abonneer je op Chapeau Magazine
Sluit nu een jaarabonnement af voor slechts €29,50 en ontvang vele extra’s -> meer info <

 

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu